Vi ønsker å presentere våre dyktige medarbeidere i Promeister Academy: Edgar Aasdokken

Vi ønsker å presentere våre dyktige medarbeidere i Promeister Academy:

Edgar Aasdokken (40) arbeider hovedsakelig med kurs innenfor El og hybrid. Han har fagbrev som mekaniker, befalsskole fra forsvaret, 2 årig bilteknisk fagskole i Kongsberg og 6 års erfaring fra Toyota Norges tekniske avdeling før han kom til Promeister i 2013.

Hva synes du er bra med å jobbe i Promeister spør vi: – «Jeg synes det er spennende å følge utviklingen i bransjen og få muligheten til å være med å utvikle kurstilbudene hos Promeister. Med den omstillingen bilbransjen er i for tiden er det viktigere enn noen gang å holde seg oppdatert og være rustet for nye arbeidsoppgaver. Særlig gjelder dette innovasjon innenfor el og hybrid. Når vi ser at nybilsalget på denne type biler dominerer, forteller det oss at vi må flytte fokus på verkstedene», forteller Edgar.

Promeister Academy har siden 2013 arrangert over 200 kurs med mer enn 2000 deltagere innenfor Hybrid og EV-teknikk, fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. Logistikken rundt kurs er ganske stor og han har med seg mye utstyr i bilen. – «så lenge rammebetingelsene er i orden og antall deltagere på plass bruker vi gjerne verkstedet til kunden. På den måten slipper kunden mye reiseutgifter for sine ansatte og tapt skrutid reduseres.» Edgar forteller videre at han synes det er spennende og lærerikt å få besøke så mange forskjellige verksteder og tekniske skoler som han gjør på reisene sine.

Når Edgar ikke holder kurs eller arbeider med utvikling, bruker han gjerne tiden på langrenn ski. Kanskje ikke så rart, når lysløypa går rett ved huset hans i vinterparadiset Skrautvål.